Načelnik opštine Srbac

Dragosavljević: Ponosni smo na projekte realizovane u Srpcu

  • Izvor: ATV
  • 20.09.2024. 14:52

Privreda i poljoprivreda grane su kojima se ponosi Srbac.

Načelnik opštine Srbac Mlađan Dragosavljević istakao je u ATV jutru da je ponosan na projekte koji su ove godine realizovani u Srpcu.

"Period koji je iza čini nas u pravom smislu riječi ponosnima s obzirom na sve ono što se dešavalo na području naše lokalne zajednice. Prije svega, istakao bih tu jedan projekat koji je završen, a to je zgrada za mlade bračne parove i koja nas upravo čini ponosnim", rekao je Dragosavljević.

On ističe da se radi se o jednom pionirskom projektu lokalne zajednice.

"Mi smo kao investitori izgradili zgradu za 20 stanova za mlade bračne parove koji su na kraju mogli da kupe te stanove po subvencioniranim cijenama od 1200 KM po metru kvadratnom", rekao je Dragosavljević.

On je istakao da je ovaj projekat naišao na veliki interes.

"Imamo priliku da ozvaničimo svečani završetak tog objekta iduće sedmice gdje smo uspjeli da praktično 20 bračnih parova, kako bi rekli u narodu skućimo, ali nam je osnovni cilj da ostanu da žive i stvaraju svoje porodice na području naše lokalne zajednice Jedan od projekata koji spada u kategoriju ponosnih je i završetak objekta dječijeg vrtića gdje je taj vrtić od ove školske godine počeo sa radom", rekao je Dragosavljević.

On je istakao da će svečano otvaranje vrtića, koje će ponosno nositi naziv "Srbija", biti iduće sedmice.

"Velike zasluge za završetak ovog nose Vlada Srbije koja je pomogla svim sredstvima u prvoj fazi izgradnje, Vlada Srpske i sve naše institucije sa predsjednikom Srpske Dodikom. Mnogo je projekata koje smo radili, koji su u toku i koje ćemo raditi do kraja ove godine", rekao je Dragosavljević.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: