Teslić

Miličević kao dijete, naljutio se zbog pitanja ATV-a

  • Izvor: ATV
  • 26.06.2024. 22:30

Načelnik Teslića obećava sugrađanima rekonstrukciju stadiona "Radolinka“. Biće k'o evropski. Pitali smo koliko košta? Ne zna, kaže, teško je reći iznos. Konkretno, odakle pare i kada će početi radovi ako već ima plan izgradnje? Ne zna. Sve to ga je prilično naljutilo.

"Vratite traku malo unazad pa ćete odgovor na to pitanje imati. Rekli ste da ćete aplicirati? Rekao sam odgovor na to pitanje, nemam potrebe ponovo da ga govorim. Ima li neko pametnije pitanje“, rekao je načelnik opštine Teslić Milan Miličević.

Doktor Miličević bi trebalo da zna onu staru narodnu ''Nema glupih pitanja već samo glupih odgovora''. Šta je bilo sporno sa našim pitanjima? Ništa. To mu je taktika da napadne kad ne zna šta da kaže. 

Šuplja priča oko stadiona prelila se i na fudbalski klub ''Proleter'' pa su i navijači shvatili kolike nebuloze prosipaju Miličević i njegovi saradnici. Navijači kažu da ih omalovažavaju i traže izvinjenje. Oglasili su se saopštenjem.

"Na skupštini je zacrtan ambiciozan plan povratka našeg kluba u Prvu ligu Republike Srpske, čime bi se Proleter vratio tamo gdje po tradiciji pripada. To nije naišlo na razumijevanje od strane zamjenika načelnika opštine, Milovana Stankovića, koji je izjavio da se neće odobriti sredstva za ovaj poduhvat, uz sramotnu konstataciju da je naš klub rekreativno sportsko udruženje“, navedeno je u saopštenju navijačke grupe "Liders“ iz Teslića.

Inače, ''Proleter'' za dvije godine obilježava 100 godina postojanja. Htjeli smo da pitamo zamjenika načelnika zašto je omalovažio klub i navijače ali nije odgovorio na pozive. 

Jaz je predsjednik ''Proletera'' pokušao da ublaži  jer je funkcioner SDS-a pa, fudbalskim žargonom, spušta loptu.

"Te natpise da smatra, da je on rekreativni posao, mislim da ne stoji“, kaže predsjednik Upravnog odbora FK "Proleter“ Teslić Dobrinko Lukić.

Nema šta da stoji ili ne stoji, zamjenik načelnika je omalovažio navijače i ''Proleter'' ali je, eto, predsjednik kluba, odlučio da izjavu stranačkog kolege ne protumači na taj način. Tako je i on poslao jasnu poruku navijačima. A njima se zamjeriti nije baš najbolja opcija jer su oni ti koji bodre klub. Ovi koji ga vode, da mu šta znaju, do sada bi ga već odveli u Prvu ligu Srpske, što je i želja navijača kojima je šuplje priče i praznih obećanja preko glave. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.