Predsjednik u posjeti

Počeo sastanak Dodika i Ivanovića u Zvorniku

  • Izvor: ATV
  • 23.09.2024. 14:04

Sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i gradonačelnika Zvornika Bojana Ivanovića počeo je u ovom gradu.

Na sastanku se razgovara o važnim projektima na području Zvornika, kao i o drugim aktuelnim temama, kao što je razvoj i unapređenje privrede.

Ivanović je prije sastanka rekao Srni da će predsjednika Republike Srpske upoznati o realizovanim infrastrukturnim projektima, kao i onim koji su u fazi realizacije i koji su planirani da se rade na području Zvornika.

Predsjednik Dodik: Vučić na principijelan, dostojanstven i državnički način predstavio Srbiju i srpski narod

Predsjednik Dodik: Vučić na principijelan, dostojanstven i državnički način predstavio Srbiju i srpski narod

On je naveo da će upoznati Dodika o projektu druge faze izgradnje vodovoda u naseljima Lokanj i Pilica, sa priključnim kapacitetom za oko 540 domaćinstava, te planom izgradnje objekta srednje umjetničke škole za koju je u Zvorniku pokazano veliko interesovanje.

"Predsjednika Srpske ću upoznati i o infrastrukturnom povezivanju Zvornika sa brzom saobraćajnicom Bijeljina-Sokolac u zvorničkom mjestu Oraovac, gdje će biti rađena priključna saobraćajna petlja", rekao je Ivanović i dodao da su pripremni radovi od Zvornika već u toku.

Pratite nas i putem Vibera

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    ' Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.