Buđanovci

Domaćinu Ljubiši ukrali 21 jagnje

  • Izvor: Agencije
  • 11.10.2024. 22:08

Poslije krađe jagnjadi u Buđanovcima, stanovnici u tom dijelu Srema strahuju da bi i njihova imovina mogla biti na meti lopova.

Iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici saopštavaju da su obaviješteni o tom slučaju, da je policija izašla na lice mjesta, izvršila uviđaj i obavijestila nadležno tužilaštvo.

Kada je Ljubiša Rašković, domaćin iz Buđanovaca, krenuo da nahrani svoje stado ovaca koje se nalazilo na imanju u Ulici Ive Lole Ribara broj 86, zatekao je uništen tor, srušenu ogradu, ozlijeđenog psa koji je čuvao stado.

Ubila roditelje pa živjela pored njihovih tijela i primala penzije

Ubila roditelje pa živjela pored njihovih tijela i primala penzije

Od 21 jagnjeta, koliko je držao u toru, nije ostalo nijedno.

Loša vijest brzo se proširila ovim rumskim selom, gotovo svi znaju šta je snašlo Raškovića, za koga kažu da je pravi domaćin i vrijedan čovjek, te i sami strahuju za svoju imovinu.

Nesrećni čovjek je slučaj prijavio policiji, te strpljivo čeka da se istraga završi. Kako kaže, niko nije imao razloga da mu takvo zlo načini, jer je sve pošteno radio i ni sa kim se zamjerao nije.

Hodža Murat ojadio spremačicu Stanu iz Doboja za 33.000 KM

Hodža Murat ojadio spremačicu Stanu iz Doboja za 33.000 KM

Ono ovaca što je ostalo pokušava da održi u životu i prehrani, razmišlja o osiguranju i postavljanju video nadzora, prenosi "RTV".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: