Filmska krađa na Laušu

Еkskluzivne fotografije automobila kojim su pobjegli pljačkaši

Еkipa ATV nalazi se na mjestu na kojem su pripadnici PU Banjaluka locirali automobil kojim su pobjegli pljačkaši vlasnice mjenjačnice, prilikom čega su joj oteli oko 2.000.000 KM.

Donosimo ekskluzivne fotografije automobila za koji se sumnja da je korišten u filmskoj pljački u banjalučkom naselju Lauš.

Vozilo je oko 23 časa pronađeno na parkingu u naseljenom dijelu grada. Pljačkašima i dalje nema traga, a policijska potraga intenzivno traje.

Podsjetimo, trojica razbojnika danas su spremila sačekušu vlasnici mjenjačnice, te je napali kada je sa velikom količinom novca došla do kuće. Na ženu je nasrnuo jedan od razbojnika i oteo joj tri torbe u kojima se, prema nezvaničnim informacijama, nalazilo oko dva miliona maraka. Razbojnici su pobjegli crnim automobilom ”seat”.

Еkskluzivno: Pronađen

Еkskluzivno: Pronađen "Seat" kojim su pobjegli pljačkaši 2 miliona KM

Stanari ulice, u kojoj se pljačka dogodila, ispričali su da je crni ”seat”, sa stranim registarskim oznakama, satima bio parkiran u ulici. Tek kasnije im je postalo jasno i zbog čega.

Prve informacije s terena ukazuju da su pljačkaši bili maskirani, te da im je nakon napada na mjestu pljačke ispao suzavac.

Pratite nas i putem Vibera