Nije prijavljen nestanak

Iz jezera u Trnu izvučen leš muškarca, identitet misterija

Tijelo neidentifikovanog muškarca, starije životne dobi, pronađeno je prije dva dana u jezeru u Trnu kod Laktaša, saznaje ATV.

Obdukcijom je utvrđeno da je muškarac preminuo usljed utapanja, a tačne okolnosti smrti, kao i identitet nisu poznati.

Izvor blizak istrazi pojašnjava da je tijelo iz jezera vode izvučeno u utorak ujutro. Uviđajem, ali i tokom obdukcije nisu pronađene povrede ili bilo kakvi sumnjivi tragovi koji bi ukazivali da se radi o nekom krivičnom djelu.

”Muškarac je bio uredno obučen, na sebi je imao jaknu, košulju, hlače i patike. U odjeći nije pronađena lična karta ili bilo koji drugi dokument, tako da identitet utopljenika još nije utvrđen. Izvršene su provjere i upoređivanje sa nekom od nestalih osoba iz prethodnog perioda, ali nema poklapanja. Radi se o čovjeku starije životne dobi, čiji nestanak nije prijavljen policiji”, kaže izvor ATV-a.

Na upit ATV-a u PU Banjaluka navode da policijski službenici PS Laktaši preduzimaju sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta utopljenika.

”Radi se o muškoj osobi, starije životne dobi, čije je tijelo pronađeno 22. oktobra oko 9.50 časova u vještačkom jezeru u Trnu.  Na osnovu naredbe dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka danas je izvršena obdukcija tijela i tom prilikom je utvrđeno da je smrt nastupila utapanjem”, navode u PU Banjaluka.

Tijelo je prevezeno na Novo groblje, a nezvanično saznajemo da je obdukcija ukazala i da se radi o osobi koja je imala određenih zdravstvenih problema sa srcem, ali i plućima.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Tajne muzeja (R)

    ''Tajne muzeja (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.