Kod Smederevske Palanke

Jeziva tragedija: Predrag ugušio Radmilu pa se objesio nasred dvorišta!

  • 20.09.2024. 16:03

Predrag Ivanović (67) jutros je, kako se sumnja, jastukom ugušio svoju nevjenčanu suprugu Radmilu S. (64), a potom se objesio u dvorištu njene kuće u kojoj su zajedno živeli u selu Selavac kod Smederevske Palanke.

Ubistvo i samoubistvo u jutarnjim časovima, kako saznaje Kurir, otkrio je njihov komšija koji je prolazio pored kuće i vidio Ivanovića mrtvog nasred dvorišta sa kanapom oko vrata. Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć koja je na licu mjesta pronašla i tijelo Radmile S. 

Saša Popović hospitalizovan!

Saša Popović hospitalizovan!

Uviđaj je trajao satima, a istraga koju vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Smederevu utvrdiće sve detalje ovog ubistva i samoubistva.

- Navodno, njih dvoje su se jutros posvađali. Sumnja se da je Predrag uzeo jastuk i njime ugušio Radmilu u kući njenih roditelja. Nakon što se uvjerio da ne diše, izašao je u dvorište, u šupi je navodno, našao kanap i objesio se - kaže jedan od mještana Selevca za Kurir i dodaje:

Gužve paralisale Banjaluku: Kolona do Vrbanje, vozači očajni

Gužve paralisale Banjaluku: Kolona do Vrbanje, vozači očajni

- Žao nam je što je pukao i ubio Radmilu, a zatim presudio sebi. Možda su mogli sve lijepom riječju da riješe, a ako nisu mogli lijepo, trebali su da se raziđu.

Mještani sela nadomak Smederevske Palanke kažu za Kurir, da je Predrag ranije radio keramiku u Mladenovcu. Znao je, prema njihovim riječima, da ide u nadnicu jer je bio vrijedan čovjek, dok je ubijena Radmila pružala pomoć starijim osobama koje je čuvala po kućama.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: