Beograd

Konobarici prijetio smrću jer nije pojačala muziku

  • Izvor: Agencije
  • 02.10.2024. 11:23

Nemili događaj desio se u lokalnoj kafani a zbog pomahnitalog 25-godišnjaka morala je reagovati i policija.

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd donijeli su rješenje o zadržavanju okrivljenog J. K. (25) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

"Okrivljenom se stavlja na teret da je u lokalu Bijela ruža na Novom Beogradu, dana 28. septembra 2024. godine, oko 17 sati, uputio prijetnje oštećenoj po život i tijelo, ukoliko ne pojača muziku do kraja, zbog kojih prijetnji se oštećena osjećala ugroženo, uprkos činjenici što je u navedeno vrijeme trebao da bude u svojoj kući u kojoj izdržava ranije izrečenu kaznu zatvora", saopšteno je iz Trećeg tužilaštva.

Kako su dalje naveli, osumnjičeni J. K. je saslušan nakon čega mu je određen pritvor.

"Na saslušanju kod javnog tužioca okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog djela koje mu se stavlja na teret. Imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi uticati na oštećenu i svjedoke, kao i da će ponoviti izvršenje krivičnog djela, na prijedlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor",  dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)