Anastasija Kaurinović

Oglasila se policija: U toku je potraga za nestalom maloljetnicom

Policijski službenici PU Doboj intezivno tragaju za maloljetnom djevojčicom čiji je nestanak prijavljen u PS Doboj 1 u 00.15 časova, saopšteno je iz PU Doboj.

Kako navode nestala maloljetnica je sitnije građe, duge, smeđe kose. U vrijeme nestanka na sebi je imala crnu majicu, crne hlače i bijele patike.

”PU Doboj apeluje na građane da ukoliko primjete nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o njenom kretanju, to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122”, navode u policiji.

Podsjetimo, Anastasija Kaurinović (13) iz Velike Bukovice kod Doboja nestala je sinoć oko 19 časova i njena porodica pozvala je sve da pomognu u potrazi.

Nestala 13-godišnja Anastasija Kaurinović, majka tvrdi da je ispred škole odvezena automobilom

Nestala 13-godišnja Anastasija Kaurinović, majka tvrdi da je ispred škole odvezena automobilom

Majka nestale djevojčice Marina Kaurinović rekla je za ATV da je njena kćerka juče oko 11.30 časova otišla u školu, te da je po završetku nastave odvezena automobilom i od tada joj se gubi svaki trag.

”Djeca su nam ispričala da su oko 18.30 časova vidjeli da je ona ispred škole ubačena u automobil. U vozilu je bio momak, koji je ranije znao da prolazi oko naše kuće, a koji je sklon zloupotrebama droge”, rekla je uznemirena Marina.

Ona kaže da su kasnije dobili informaciju da je Anastasija posljednji put viđena u blizini benzinske pumpe u Stanovima - Grabovica kod Doboja.

”Pretražujemo okolne šume i pozivam sve ljude da nam pomognu u potrazi. Ona je juče od 18.30 nedostupna na telefon i nema joj traga”, rekla je Marina.


Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Tajne muzeja (R)

    ''Tajne muzeja (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.