Tuzli

Sedam povrijeđenih u teškoj nesreći

  • Izvor: ATV
  • 21.09.2023. 15:42

Sedam osoba, od kojih pet teže, povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi u Tuzli u kojoj su učestvovali automobili tojota i mercedes, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Tuzla saopšteno je da je u ovoj zdravstvenoj ustanovi hospitalizovano šest pacijenata sa polutraumom i teškim povredama koji su smješteni u jedinci intenzivne njege, dok je jedan otpušten na kućno liječenje.

Pacijent Đ.D. (21) ima povreda gave, operisan je i priključen na respirator, dok M.V. (20) ima povredu glave, grudnog koša i kičme, te je, takođe, na respiratoru.


Pucnjava na granici BiH i Hrvatske

Pucnjava na granici BiH i Hrvatske

Pacijent G.M. (26) je zadobio povredu vratne kičme i gornjih ekstremiteta, samostalno diše i za njega je planiran operazvini zahvat, D.A. (27) ima povredu grudnog koša, kičme i abdomena, u toku je operativni zahvat, dok je M.R. (37) zadobio povredu glave, kičme i abdomena, samostalno diše, a je planiran operativni zahvat.

Pacijent M.Е. (22) ima povredu rebara, svjestan je i komuniaktivan, dok je M.K. (21) medicinski obrađen i otpušten na kućno liječenje.

Uviđaj ove saobraćajne nezgode koja se dogodila noćas u 1.10 časova, obavila je policija u prisustvu dežurnog kantonalnog tužioca.

Uviđaju je prisustvovao i sudski vještak za saobraćajne nezgode. U toku dalji rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Pratite nas i putem Vibera