Banjaluka

Tragičan epilog sudara: Suvozač podlegao, povrijeđeno i četvorogodišnje dijete

  • Izvor: ATV
  • 16.09.2024. 06:00

Nenad L. (66) iz Banjaluke podlegao je u UKC Republike Srpske od posljedica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Bistrici kod Banjaluke kada je došlo do sudara tri automobila, saznaje ATV.

On je bio suvozač u automobilu ”daevu”, kojim je upravljao Jelenko L. (68), a u kojem je povrijeđen i putnik Lazar K. (63). Lake povrede u UKC Srpske konstatovane su i četvorodišnjoj djevojčici L.M. koja se vozila u ”renou”, kojim je upravljao njen otac Dmitar M. (38). Treće vozilo koje je učestvovalo u sudaru je ”nisan”, njemačkih registarskih oznaka, za čijim volanom je bio Ranko B. (54).

Podsjetimo, nesreća se dogodila oko 18.45 časova na dijelu regionalnog puta Banjaluka - Bronzani Majdan. Očevici su ispričali da su nakon sudara reagovali vatrogasci koji su sjeli lim na vozilu kako bi izbavili povrijeđene. Četiri osobe su prevezene u UKC Republike Srpske, a Nenad L. podlegao nekoliko sati nakon nesreće, dok su ostalim povrijeđenima konstatovane lake povrede.

Težak sudar kod Banjaluke, povrijeđene četiri osobe

Težak sudar kod Banjaluke, povrijeđene četiri osobe

Uviđaj na mjestu nesreće izvršila je saobraćajna policija, a tačne okolnosti nesreće se istražuju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci koji je naložio da se preduzmu sve istražne mjere i radnje radi utvrđivanja uzroka nesreće i eventualne krivične odgovornosti vozača. Naložena je i obdukcija tijela stradalog Nenada L. koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Pratite nas i putem Vibera