Veza sa Zlatonom Ćukom

Zapaljen automobil ugostitelja iz Bijeljine, šteta veća od 100.000 KM

Automobil ”audi Q8”, koji je noćas izgorio u podzemnoj garaži u Bijeljini, vlasništvo je ugostitelja Dalibora Jovanovića iz tog grada, potvrđeno je za ATV.

Uviđajem je utvrđeno da je požar bio podmetnut, a motivi paljevine se istražuju. Srećom u požaru niko nije povrijeđen, a vozilo je potpuno uništeno i šteta se procjenjuje na više od 100.000 KM. Takođe, nagorjele su i instalacije u garaži koja je potpuno bila ispunjena dimom.

Jovanović je inače vlasnik restorana ”Porto Pikolo” u Bijeljini, a operativno se dovodi u vezu sa odbjeglim Zlatanom Ćukom, protiv koga je MUP Republike Srpske podnio više izvještaja Tužilaštvu BiH zbog organizovanog kriminala i sumnje da se bavio međunarodnim švercom droge. Ćuk je godinama nedostupan istražnim organizma i za njim je raspisana potjernica.

U Bijeljini gorio ”audi Q8”, sumnja se da je požar podmetnut

U Bijeljini gorio ”audi Q8”, sumnja se da je požar podmetnut

Podsjetimo, požar je buknuo noćas oko dva sata iza ponoći u podzemnoj garaži zgrade koja se nalazi u ulici Svetog Save. Požar su lokalizovali bijeljinski vatrogasci, dok policija intezivno radi na na pronalasku i identifikovanju počinilaca. 

Pratite nas i putem Vibera