Zločin na ”Traktorijadi”

Žrtvu 13 puta ubo nožem pred svjedocima!

Nazif Omičević (58) iz Vukosavlja ubijen je pred više svjedoka u Jakešu kod Modriče, a prvi rezultati istrage ukazuju da mu je ubica nanio 13 uboda nožem!

Zbog sumnje da je počinio ubistvo uhapšen je Mursal Mašić (58) iz okoline Vukosavlja. Kako saznajemo on je bio pod dejstvom alkohola, kao i dobar dio svjedoka, zbog čega će oni tek danas biti ispitani na sve okolnosti zločina. Na mjestu ubistva istražioci su pronašli nož kojim je zločin najvjerovatnije počinjen, a koji je poslat na vještačenje.

Ubistvo se dogodilo sinoć na ”Traktorijadi” koja se održavala u Jakešu kod Modriče.

Nezvanične informacije ukazuju da su Mašić i Omičević odranije imali nesuglasice i da nisu bili u dobrim odnosima.

Mještani pričaju da se ubijeni Omičević bavio privatnim bizinisom, te da je živio i radio u Njemačkoj. Mašić je određeno vrijeme radio kod njega kao moler i navodno još iz tog perioda imaju neraščišćene račune. Postoje saznanja da je Mašić ”petljao” sa Omičevićevom suprugom, a pominje se i navodni novčani dug, što je predmet detaljnih provjera i dalje istrage.

Nožem ubio sugrađanina na ”Traktorijadi” kod Modriče

Nožem ubio sugrađanina na ”Traktorijadi” kod Modriče

”Omičević je doputovao iz Njemačke i došao je na ”Traktorijadu” u Jakeš. Čim ga je vidio pod šatorom, Mašić ga je napao. Nasrnuo je na njega i više puta ga izbo nožem”, pričaju mještani.

Iz PU Doboj ranije je saopšteno da je M.M. uhapšen zbog sumnje da je ubio O.N. na javnom skupu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    ' Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.