Srebrenica

Jedinstvena srpska podrška Milošu Vučiću

  • Izvor: SRNA
  • 03.10.2024. 21:20

Predsjednici svih srpskih političkih partija u Srebrenici i njihovi odbornički kandidati na večerašnjoj tribini pokazali su puno jedinstvo u podršci zajedničkom kandidatu za načelnika Srebrenice Milošu Vučiću.

Na skupu su se obratili svi predsjednici opštinskih odbora svih stranaka, koji su pozvali birače da izađu na izbore i glasaju za Vučića kako bi se nastavio kontinuitet srpske vlasti u ovoj opštini.

Vučić je zahvalio svim strankama na podršci, ističući da mu srpsko jedinstvo i sloga garantuju pobjedu.

On je rekao da očekuje da će nakon izbora biti formirana stabilna skupštinska većina koja će omogućiti efikasan rad opštinske vlasti i realizaciju projekata.

Predsjednik Vučićevog izbornog štaba i aktuelni načelnik opštine Mladen Grujičić rekao je da je ostvarena srpska sloga 2016. godine i izabran zajednički srpski kandidat za načelnika i da će ona i sada pobijediti.

Bojić:  U planu podrška mladim bračnim parovima u kupovini prve stambene jedinice

Bojić: U planu podrška mladim bračnim parovima u kupovini prve stambene jedinice

"Važno je da Srebrenica dobije srpskog načelnika i da nastavi dobru saradnju sa Vladom i predsjednikom Republike Srpske, kao i sa Vladom i predsjednikom Srbije. Očekujem da će se napokon zaustaviti iseljavanje stanovništva iz Srebrenice i da će Miloš Vučić obezbijediti programe i projekte koji će privući ljude da se vraćaju u ovu sredinu", rekao je Grujičić.

On je pozvao građane da izađu na izbore i da izborni dan protekne dostojanstveno.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Srebrenica Radomir Pavlović rekao je da je Vučić kandidat ove stranke i da će imati punu podršku u radu.

On je zahvalio ostalim strankama na odgovornosti i podršci, odnosno okupljanju oko zajedničkog srpskog kandidata za načelnika opštine, te istakao da će se srpsko jedinstvo dokazati olovkom na biračkim mjestima 6. oktobra, čime će se dati odgovor na nedavnu rezoluciju u Srebrenici koja je na sraman način donesena u UN.

Škipina donirao medicinske uniforme zaposlenima i Domu zdravlja

Škipina donirao medicinske uniforme zaposlenima i Domu zdravlja

I ostali stranački lideri, koji su i nosioci odborničkih lista svojih partija, dali su podršku Vučiću.

Na tribini su predstavljeni i odbornički kandidati svih srpskih stranaka u Srebrenici.

Pratite nas i putem Vibera