Ivana Ilić

Oglasila se majka male Danke Ilić: Mislim da je on umiješan u sve

  • Izvor: Kurir
  • 25.10.2024. 10:12

Ivana Ilić, majka male Danke Ilić iz Bora, koja je prema optužnici Višeg javnog tužilaštva iz Zaječara ubijena 26. marta, oglasila se u lajvu na Tiktoku, nakon što je nedavno i njen suprug Miloš odgovarao na mnoge teorije zavjere koje su se povremeno pojavljivale u javnosti.

Dankina majka je skoro dva sata odgovarala na brojna pitanja vezana za nestanak, ali i ubistvo njene djevojčice, a takođe u razgovoru koji su vodili "Državni" i "Sanjabg73", dotakli su se i teme članova porodice Dragijević. 

Podsjetimo, u optužnici se nalaze Dejan Dragijević, ali i njegov otac Radoslav. Dejana tužilaštvo tereti da je ubio Danku sa svojim kolegom iz "Vodovoda", Srđanom Jankovićem, dok njegovog oca terete za pomaganje izvršiocu nakon učinjenog krivičnog djela, odnosno za premještanje djevojčicinog tijela na nepoznatu lokaciju.

Dušan se vratio iz Austrije i pokrenuo unosan posao

Dušan se vratio iz Austrije i pokrenuo unosan posao

"Sada već, nakon više od sedam mjeseci, mislim da Srđan Janković i Dejan Dragijević i ne znaju gdje je moje dijete nakon što je više puta premještano, ali mislim da je Radoslav, odnosno Dejanov otac, umiješan u sve! On je najveći krivac i sigurna sam da on zna gdje je moje dijete. On neće moći dušu da ispusti dok je ne olakša i prizna sve", odgovorila je Ivana na pitanje u vezi umiješanosti oca Dejana Dragijevića koji je takođe bio uhapšen nakon što je njegov sin pred tužilaštvom izjavio da je poslije ubistva djevojčice sve priznao ocu i bratu.

Podsjetimo, Radoslav i Dalibor Dragijević uhapšeni su dva dana nakon hapšenja Dejana i Srđana, odnosno 6. aprila, a istog dana Dalibor je policajce vodio na više od 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi tijelo. Međutim, Danka nikada nije pronađena. Kako podsjeća izvor, Dalibor je u noći između 6. i 7. aprila preminuo u prostorijama PU Bor, dok je Radoslav Dragijević zadržan u pritvoru do 29. maja, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Ivana je, kako je sada rekla gostujući u Tiktok lajvu koji je vodila "Sanjabg73", rekla da je kivna i da je pogađaju laži koje su iznijete u javnosti.

Oglasio se gradonačelnik Bosanske Krupe nakon ubistva policajca

Oglasio se gradonačelnik Bosanske Krupe nakon ubistva policajca

"U vrijeme dok se tragalo za Dankicom i dok se nije saznalo da je riječ o ubistvu, svi su sumnjali u Miloša i mene, ali niko od inspektora koji su bili tu za vrijeme traganja, na nas nisu digli ruku, ne znam kako mogu da pričaju da je tako nešto učinjeno Daliboru koji je preminuo u policijskoj stanici", zaključila je Ivana nakon priče o teoriji zavjere vezane za smrt Dalibora Dragijevića.

Takođe, Dankina majka kaže da je i dalje prisutan strah, s obzirom na to da su nakon svega, dobijali niz prijetnji na račun nestale djevojčice.

"Niko iz naše okoline nije promijenio ponašanje prema nama, ali ne osjećamo se bezbjedno kada izađemo napolje, mislim da ovdje nećemo moći dugo još da živimo, pogotovo kada dođe vrijeme da stariji sin krene u školu. Miloš i ja smo razgovarali o nekom odlasku, upravo zbog djece, ne znam kako ću im objasniti šta se desilo sa njihovom sestrom, a doći će i to vrijeme kada ću morati da pričam o tome sa njima, oni moraju da znaju da su imali sestru", rekla je Ivana.

Dankina majka je dodala da vjeruje da će se istina na kraju saznati i da će krivci odgovarati. Govoreći o sudskom postupku koji će uslijediti nakon podizanja optužnice protiv osumnjičenih za smrt njenog djeteta, ona je navela da suprug i ona nisu angažovali advokata za sudski proces koji slijedi. Međutim, kako je rekla, advokata su angažovali za tužbe koje će podnijeti protiv onih koji su ih klevetali i napadali ih.

Tijelo muškarca nađeno u napuštenom autobusu

Tijelo muškarca nađeno u napuštenom autobusu

"Na ročištu u krivičnom postupku nećemo imati advokate, za sada mislimo da nema potrebe za tim, ali ako bude, angažovaćemo naravno. Inače, sprema se tužba za Radoslava Dragijevića zbog klevete da je Dankin tata direktor 'Vodovoda', kao i zbog upućenih riječi: 'Pitajte majku, ona zna gdje je dijete'", dodala je Ivana u svom gostovanju u uživo emitovanom razgovoru na društvenoj mreži Tiktok, prenosi "Kurir".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: