Republikanski predsjednički kandidat

Tramp odbio novu debatu: Nema se o čemu raspravljati

  • Izvor: Agencije
  • 10.10.2024. 08:14

Republikanski predsjednički kandidat Donald Tramp rekao je u srijedu da neće biti revanša predsjedničke debate sa njegovom protivkandidatkinjom Kamalom Haris jer smatra da nema "o čemu raspravljati" i da je prevremeno glasanje već počelo.

Haris je ranije predložila drugu debatu koju je vodio CNN 23. oktobra, dok je Fox News ranije u srijedu ponudio da bude domaćin posljednjeg susreta prije izbora 5. novembra.

Bivši republikanski predsjednik i demokratska potpredsjednica, koji su upleteni u strašno tijesnu bitku za Bijelu kuću, susreli su se samo jednom, u septembru, i uprkos sugestijama više medijskih kuća, čini se da se neće ponovo sastati prije glasanja.

"Vrlo je kasno u procesu, (prevremeno) glasanje je već počelo – neće biti revanša", Tramp je rekao na svojoj platformi Truth Social Media, odbacivši mogućnost praćenja prve debate kandidata u Filadelfiji.

"Kamala je juče jasno rekla da ne bi učinila ništa drugačije od Džoa Bajdena, tako da nemamo o čemu raspravljati", dodao je Tramp.

Haris je ranije izazvala Trampa na debatu koju je vodio CNN 23. oktobra, ali je bivši predsjednik odbio.

Tramp je takođe rekao da je Haris, koja je postala demokratska kandidatkinja nakon što je predsjednik Džo Bajden okončao svoju kandidaturu za reizbor nakon svoje katastrofalne debate sa Trampom, odustala od prethodne debate koju je ponudio Fox, iako Harisova kampanja nije javno prihvatila prijedlog.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.