Majka svemu svjedočila

Uhvatio ženu sa rođenim bratom - na kraju on završio u zatvoru

  • Izvor: Agencije
  • 28.10.2024. 17:44

Bijesni muž, Dejvid Mekalok, završio je u zatvoru u Australiji zato što je "divljao" sa lopatom nakon što je "uhvatio" svoju ženu u intimnom činu sa njegovim bratom u zadnjem dijelu automobila, dok je njihova mama sjedila naprijed.

Četrdesetjednogodišnjak se izjasnio prošle nedjelje krivim za nasilni napad, nakon što je uhvatio dvojac kako se "zabavlja" u vozilu na Tasmaniji, u martu, izvijestio je portal "Advokat".

Bizarno zbivanje se odigralo kada je sumnjičavi Mekalok ušao u trag njegovoj supružnici, Jasinti King, nakon što se ona više puta nije javila na telefon.

Kuća u kojoj je muškarac pucao na ženu i sina pripadala Vesni Zmijanac

Kuća u kojoj je muškarac pucao na ženu i sina pripadala Vesni Zmijanac

Ženu sa kojom je u bračnoj zajednici šest godina i sa kojom ima četvoro djece, zatekao je u zadnjem dijelu vozila sa svojim bratom, Džejmijem Mekalokom, na parkingu blizu stambene zgrade.

Šokantno, njegova rođena majka je neometano sjedila na vozačkom sjedištu kada je par uhvaćen u razvratnom činu, saopštio je sud. Pobješneli Mekalok je odmah počeo da udara svog brata u grudi i tijelo prije nego što je više puta udario svoju ženu u glavu.

On je tada zgrabio lopatu iz svog automobila i počeo njome da tuče par, vikavši da će ih "sve pobiti". U jednom trenutku Mekalok je tako jako razbio lopatu da se prelomila na dva dijela.

Njegova majka je pokušala da interveniše, ali je na kraju gurnuta u obližnju kantu za smeće, a Mekalokova žena i brat su hospitalizovani sa lakšim povredama.

Čovjek našao pare na putu, pa sa njima uplatio dobitni tiket i kući odnio skoro pola miliona

Čovjek našao pare na putu, pa sa njima uplatio dobitni tiket i kući odnio skoro pola miliona

Dejvid je osuđen na tri godine zatvora, prenosi "Njujork Post".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: