''Сви запослени су добро''

Огласили се из Тропика: Како ће пожар утицати на пословање

  • Извор: АТВ
  • 19.09.2024. 19:27

Компанија Тропик Малопродаја огласила се након пожара који је синоћ око 21 час захватио њихово централно складиште.

“Најважније нам је да у пожару нико од запослених није повријеђен. Један од колега се нагутао дима, али му је указана љекарска помоћ и у добром је здравственом стању. Узрок пожара још није познат, а биће након извршеног увиђаја надлежних органа,” навели су из компаније Тропик.

У саопштењу су још додали да је пожар захватио само једну од складишних хала, док су производни и простор централне кухиње неоштећени. 

"Ипак, како је пожар узроковао оштећења на електро мрежи, рад централне кухиње привремено је обустављен. Радови на њиховом уклањању су у току, па очекујемо у што краћем року неометан наставак рада централне кухиње пуним капацитетом, са комплетном понудом готових јела на коју су наши купци навикли“, додају у саопштењу.

Снабдијевање малопродајних објеката осталом робом тећи ће уредно, наводе, захваљујући доброј логистици и правовременој реакцији ватрогасне службе.

“Желимо да упутимо захвалност ватрогасцима на веома брзој реакцији, као и колегама које су се у најкраћем року организовале за цјелокупну логистичку подршку. Више информација о узроку пожара и процјени штете имаћемо након извршеног увиђаја од стране надлежних органа”, закључили су.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: