Теслић

Миличевић као дијете, наљутио се због питања АТВ-а

  • Извор: АТВ
  • 26.06.2024. 22:30

Начелник Теслића обећава суграђанима реконструкцију стадиона "Радолинка“. Биће к'о европски. Питали смо колико кошта? Не зна, каже, тешко је рећи износ. Конкретно, одакле паре и када ће почети радови ако већ има план изградње? Не зна. Све то га је прилично наљутило.

"Вратите траку мало уназад па ћете одговор на то питање имати. Рекли сте да ћете аплицирати? Рекао сам одговор на то питање, немам потребе поново да га говорим. Има ли неко паметније питање“, рекао је начелник општине Теслић Милан Миличевић.

Доктор Миличевић би требало да зна ону стару народну ''Нема глупих питања већ само глупих одговора''. Шта је било спорно са нашим питањима? Ништа. То му је тактика да нападне кад не зна шта да каже. 

Шупља прича око стадиона прелила се и на фудбалски клуб ''Пролетер'' па су и навијачи схватили колике небулозе просипају Миличевић и његови сарадници. Навијачи кажу да их омаловажавају и траже извињење. Огласили су се саопштењем.

"На скупштини је зацртан амбициозан план повратка нашег клуба у Прву лигу Републике Српске, чиме би се Пролетер вратио тамо гдје по традицији припада. То није наишло на разумијевање од стране замјеника начелника општине, Милована Станковића, који је изјавио да се неће одобрити средства за овај подухват, уз срамотну констатацију да је наш клуб рекреативно спортско удружење“, наведено је у саопштењу навијачке групе "Лидерс“ из Теслића.

Иначе, ''Пролетер'' за двије године обиљежава 100 година постојања. Хтјели смо да питамо замјеника начелника зашто је омаловажио клуб и навијаче али није одговорио на позиве. 

Јаз је предсједник ''Пролетера'' покушао да ублажи  јер је функционер СДС-а па, фудбалским жаргоном, спушта лопту.

"Те натписе да сматра, да је он рекреативни посао, мислим да не стоји“, каже предсједник Управног одбора ФК "Пролетер“ Теслић Добринко Лукић.

Нема шта да стоји или не стоји, замјеник начелника је омаловажио навијаче и ''Пролетер'' али је, ето, предсједник клуба, одлучио да изјаву страначког колеге не протумачи на тај начин. Тако је и он послао јасну поруку навијачима. А њима се замјерити није баш најбоља опција јер су они ти који бодре клуб. Ови који га воде, да му шта знају, до сада би га већ одвели у Прву лигу Српске, што је и жеља навијача којима је шупље приче и празних обећања преко главе. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.