Ужас

Познато како је Алија убио брата и сестру

  • Извор: Агенције
  • 27.10.2024. 14:00

Алија Балијагић, који се сумњичи да је прије два дана убио брата и сестру Миленку и Јована Маџгаља у селу Соколац, жртве је усмртио попевши се на блокове, да би потом у њих испалио више хитаца.

Два дана након злочина, за који мјештани тврде да је могао бити спријечен да су надлежни реаговали на вријеме, од Балијагића нема трага.

Специјалне снаге Војске Црне Горе, одред посебне намјене и припадници обезбјеђују мјесто злочина, али према ријечима мјештана, све мјере које су сада у току, не уливају им наду да ће бити ускоро лоциран и ухапшен.

Комшије откриле шта је претходило двоструком убиству у Бијелом Пољу: Алија је тражио и од других комшија ракију и да уђе у кућу

Комшије откриле шта је претходило двоструком убиству у Бијелом Пољу: Алија је тражио и од других комшија ракију и да уђе у кућу

Према сазнањима Побједе, осумњичени Алија Балијагић за којим се интензивно трага и даље је наоружан, са муницијом.

Крије се у напуштеном објекту?

Извор из самог врха безбједносног сектора казао је како је један од разлога због којег Балијагић још увијек измиче полицији чињеница да он одлично познаје терен у селу у којем је убиство почињено.

Како наводи извор, постоји велика вјероватноћа да се Балијагић сакрио у неком напуштеном објекту – штали или кући. У ширем подручју које полиција претражује постоји већи број кућа у којима нико не живи. О томе су говорили и мјештани Томашева.

Терен тежак за претрагу

Извор истиче да је Балијагић од раније познат као преступник, склон најтежим кривичним дјелима, а сматра се особом са психичким поремећајима.

Убица уз бјекству: Због убиства Јована и Миленке Маџгаљ данас Дан жалости

Убица уз бјекству: Због убиства Јована и Миленке Маџгаљ данас Дан жалости

– Терен је тежак за претрагу због зимзеленог дрвећа и мора се бити стрпљив код лоцирања. Вјерује се да осумњичени није спреман за дужи боравак вани – рекао је Побједи извор из сектора безбједности.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:05 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:15 Наша Српска (Р)

    '''' Мућке (12+) (Р)

  • 17:25 Одметница (Р) (12+)

    Одметница (Р) (12+)

  • 18:15 Емисија: Тајне музеја

    '''Емисија: Тајне музеја

  • 18:45 Манастири

    Манастири

  • 19:20 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.