Хапшење у Градишци

Странац, с тетоважом кукастог крста, претурао и крао ствари радника Хитне помоћи

Градишка полиција ухапсила је држављанина Русије Р.С. који је, глумећи пацијента, ушао у просторије Хитне помоћи Дома здравља у Градишци, да би потом кришом кренуо да претура по стварима запослених од којих је украо око 120 КМ.

Како сазнаје АТВ осумњичени је након крађе покушао да се преруши у радника Хитне помоћи и затечен је у тренутку када је на себе кренуо да облачи службену одјећу. Лопова су открили техничари Хитне помоћи који су позвали полицију и он је убрзо ухапшен. Оно што је раднике додатно узнемирило је тетоважа кукастог крста коју су уочили на рамену осумњиченог.

У ПУ Градишка наводе да је страни држављанин Р.С. ухапшен због сумње да је починио кривично дјело крађе.

”Радница Хитне помоћи пријавила је полицији око 18.20 часова да непозната мушка особа претура по личним стварима запослених. Полицијски службеници поступили су по пријеави и утврдили да се ради о страдном држављанину Р.С. који је лишен слободе. Код њега је пронађен и одузет новац који се може довести у везу са извршењем кривичног дјела”, наводе у ПУ Градишка.

Додају да је о свему обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци које је наложило да се, након комплетирања предмета, против осумњиченог достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Након криминалистичке обраде Р.С. је предат у надлежност Службе за послове са странцима БиХ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 21:40 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)