Милош Вучевић

"Србија изабрала стабилност и одговорност, избори имали национални карактер"

  • Извор: Танјуг
  • 02.06.2024. 22:56

Предсjедник СНС Милош Вучевић рекао је вечерас у штабу ове странке на Новом Београду да је Србија на локалним изборима изабрала стабилност и одговорност као и да су избори имали и национални карактер.

Он је рекао да побjеду посвећује свим грађанима, а изразио је захвалност предсjеднику Србије Александру Вучићу.

- Био је доста одсутан због државних обавеза, али је вjеровао у ову политику, вjеровао у листу, вjеровао да смо направили добру синергију, заједништво и да смо показали да је Србија изнад сваке политичке странке, изнад партикуларног интереса - рекао је Вучевић на конференцији за новинаре у штабу СНС.

Он је навео да сви у коалицији не мисле увijек исто о свим питањима, али је да је Србија нешто што их обједињава и што их је спојило.

- И ниједна странка, ниједан покрет и сви они који су били дiо ове листе није изгубио свој идентитет, а опет смо сви дали себе за ту Србију и за наше градове и општине. И овај велики дан, јер ово је знак да Србија има право на сутра, на боље сутра и Србија је изабрала прijе свега стабилност и одговорност за оно што нам долази - рекао је Вучевић.

Он је истакао и да је ово важно за демократију.

- Ми очекујемо да заједнички радимо од локалног до државног нивоа, да се боримо за градове и општине, да се боримо за нашу Србију - рекао је Вучевић.

Он је захвалио свим коалиционим парнерима који су допринijели да листа "Александар Вучић Србија сутра" побijеди, јер Србија има право на боље сутра.

- Желим да се у име наше коалиције 'Александар Вучић- Србија Сутра', још једном захвалим свих грађанима. Не само грађанима који су гласали за нашу листу, него грађанима који су учествовали на изборима и допринели да Србија покаже да је демократска држава која има институције и која прије свега има право на ту сутра, на бољу будућност - рекао је Вучевић.

Он је навео да ови избори имају и национални карактер.

- Подршка нашој листи јесте суштинска подршка ономе што је предсједник републике радио и што ради за Србију. Прије свега оно што ради у одбрани државног, и националног интереса, националног достојанства, посебно оно што ради по питању ове срамне резолуције око Сребренице и генерално што ради у одбрани државних и националних интереса - рекао је предсједник СНС-а.

Он је додао да су ово били локални избори, али да је двије трећине грађана гласало и додао да нема предаје и да одмах мора да се почне са радом.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.