10.02.2025
08:46
Smrznuti grašak smo pripremali tako što ga iz vreće ubacimo u ključalu vodu. Neretko se desi da bude kašast i bezukusan, a mi zažalimo što smo ga uopšte i pravili. Ispravan način da dobijete najukusniji grašak postoji, i vrlo je jednostavan.
Савјет за најбољи грашак по корацима:
1. Прво испразните врећу смрзнутог грашка у шерпу.
2. На врх додајте шест кашика путера, бијели лук и мало шећера.
3. Динстајте на средњој ватри док се путер не отопи и грашак не скува.
4. Посолите и побиберите, па сервирајте. Уживајте!
Додатни савјети за кување грашка, кукуруза и другог смрзнутог поврћа:
1. Никада немојте да дозволите да вам поврће прокључа.
2. Додајте мало шећера у грашак или кукуруз. Побољшаће природну слаткоћу овог поврћа.
3. Немојте додавати со прије сервирања, јер може да доведе до дехидрирања поврћа.
(Ствар укуса)
Najnovije
Najčitanije
22
07
22
04
21
55
21
34
21
14
Trenutno na programu