Izvor:
Agencije
27.12.2023
17:23
Na žalost, većina komercijalnih vrsti kečapa sadrži fruktozu i kukuruzni sirup. Fruktoza nema hranljivu vrijednost i uzrokuje povećanje nivoa šećera u krvi poslije jela. Ovaj vještački zaslađivač se koristi jer je jeftiniji od šećera i uglavnom se koristi za produženje roka trajanja prerađene hrane.
Најбоље и најздравије рјешење је да припремите домаћи кечап. Ево како да припремите домаћи кечап за само 2 минута:
1 шоља парадајза
1 кашика органског меда
1 кашика јабуковог сирћета
1/4 кашичице сенфа
1/2 кашичице морске соли
1/4 шоље воде
Умутити све састојке заједно у великој чинији и ваш домаћи кечап је спреман. Кечап можете држати у фрижидеру, али због свих природних састојака, најбоље је да не правите велике количине кечапа, пише Магазин Новости.
Уживајте у здравом кечапу!
Najnovije
Najčitanije
22
21
22
19
22
10
22
08
22
02
Trenutno na programu