Prijedor

Direktor firme iz Srpske najzaslužnijim radnicima poklonio po automobil

  • 01.10.2024. 16:20

Prvu deceniju uspješnog rada proslavio je “Robini design d.o.o.”, prijedorsko preduzeće koje se bavi dizajnom i izradom namještaja po mjeri, a povodom ovog jubileja najzaslužniji radnici su dobili poklone i to ne bilo kakve već - automobile.

Nove automobile dobili su Bojana Joveš, Dalibor Vržina i Jovana Pilipović.

Ključeve im je uručio direktor preduzeća Duško Šalabalija. Nagrađeni radnici kažu da jesu iznenađeni ovakvom nagradom, ali napominju i da se, „poznavajući Duška, takvo nešto moglo i očekivati.“

Direktor Šalabalija komentarisao je da je ovaj poklon njegov način da oda priznanje i pokaže zahvalnost ljudima koji su svojim radom i pristupom poslu učinili da se kompanija nalazi tu gdje jeste. Kaže da nisu bile presudne samo godine rada, nego i teret koji su nagrađeni preuzeli na sebe i njihov odnos prema poslu. Po njegovim riječima, danas je prava sreća okupiti takav tim ljudi, piše Infoprijedor.ba.

„I to se pokazalo kroz razvoj preduzeća, jer smo za relativno kratko vrijeme iz prostorije od 50 kvadrata, došli do toga da se sad nalazimo u preko 2.000 kvadratnih metara. Dobro smo pozicionirani na tržištu. Uspjeh je zajednički jer su zaposleni zajedno sa mnom radili da dođemo do ovog nivoa na kojem smo danas“, napominje Šalabalija. 

Jovana Pilipović, jedna od nagrađenih, komentarisala je velikodušni gest direktora, te se zahvalila.

„On uvijek nastoji da na poslu budemo zadovoljni, i da uoči da li imamo neke probleme. Rijetkost je da se poslodavci na takav način odnose prema radnicima. I hvala mu, jer sam dobila priliku da učim, da se razvijam. I da postanem šef najljepšeg i najvećeg salona na ovom prostoru“, rekla je Pilipovićeva.


(Foto: Infoprijedor.ba)

Pratite nas i putem Vibera