Laktaši

PDP se raspada po šavovima: Članovi GrO prešli u SNSD

  • Izvor: ATV
  • 04.07.2024. 09:46

Gradski odbor Partije demokratskog progresa (PDP) u Laktašima, sa većinom članstva odlučio je preći u Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

Ovakva odluka predstavlja jasnu i nedvosmislenu podršku lokalnoj politici Gradonačelnika Laktaša i predsjednika SNSD-a u Laktašima, gospodina Miroslav Bojića, neposredno pred lokalne izbore u oktobru ove godine.

Ovaj potez dolazi nakon višemjesečnih špekulacija i glasina o nezadovoljstvu lokalnog odbora PDP-a politikom koju provodi ova stranka na Republičkom nivou. 

Ovim će politička pozicija SNSD-a u Laktašima biti dodatno ojačana, gdje svakako imaju veliku podršku među građanima pogotovo vodeći razvojnu politiku.

Povodom ovog političkog preokreta, kontaktirali smo Draška Milinkovića, predsjednika Gradskog odbora Partije Demokratskog Progresa u Laktašima, ali i gospodina Miroslava Bojića, Predsjednika SNSD-a i Gradonačelnika Laktaša:

"Odlučili smo se na ovaj korak jer smatramo da gospodin Bojić i SNSD jedini nude konkretne i održive politike koje su u najboljem interesu naših građana, a što se i vidi na svakom koraku u Laktašima" izjavio je Draško Milinković, bivši predsjednik gradskog odbora PDP-a, sada novi član SNSD-a. "Gradonačelnik Bojić je pokazao sposobnost i odlučnost u vođenju grada i želimo biti dio tima koji gradi bolju budućnost Laktaša za sve ljude." 

Gradonačelnik Bojić je rekao da je ovo znak da se politika SNSD-a temelji na rezultatima i konkretnim djelima. "Upravo ova podrška članova pokazuje da su naši napori na unapređenju infrastrukture, ekonomskom razvoju, podrška porodici i poboljšanju socijalnih usluga prepoznati kao relevantni i korisni za našu zajednicu. Njihov dolazak je pozitivan signal da su naše politike inkluzivne i usmjerene na stvaranje boljih uslova za život svih građana. 

U duhu ovog novog saveza, nastavićemo raditi na projektima koji će građanima donijeti konkretne rezultate,” rekao je Bojić.

SNSD kao najveća politička organizacija u Laktašima ovim potezom i prihvatanjem ljudi pokazala je otvorenost i spremnost da pruži šansu novim idejama i novim ljudima, što simbolizuje političku zrelost i volju za integracijom različitih mišljenja i pristupa.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: