Prošle srijede

ATV saznaje: Teško povrijeđen komunalac u Trebinju

  • Izvor: ATV
  • 24.09.2024. 11:17

U saobraćajnoj nezgodi koja se još u prošlu srijedu desila u trebinjskom naselju Vinogradi teško je povrijeđen radnik trebinjskog komunalnog preduzeća dok je radio na poslovima odvoza smeća, saznaje ATV.

U nezgodi je učestvovao kamion za odvoz smeća, detalji ovoga nemilog događaja još nisu poznati. Sa teškim povredama radnik S.R. je primljen u trebinjsku Bolnicu a onda helikopterom prebačen na UKC.

ATV nezvanično saznaje da su kolege pozvale hitnu pomoć a onda se udaljili sa mjesta nezgode prije dolaska policije.

„Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je 18. septembra 2024. godine, oko 11,20 časova, zaprimila prijavu da se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo specijalno vozilo za odvoz otpada u vlasništvu „Komunalno“ a.d. Trebinje. U saobraćajnoj nezgodi lice inicijala S.R. je zadobilo teške tjelesne povrede“, odgovoreno je ATV-u iz PU Trebinje.

Tri ključna dokaza za ubistvo male Danke: Otkriveni detalji optužnice

Tri ključna dokaza za ubistvo male Danke: Otkriveni detalji optužnice

O zaprimljenoj prijavi obavješteno je Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je ovlastilo policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mjesta.

"Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostaviti Izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama nakon čega će postupajući tužilac nalagati dalje mjere i radnje“, stoji u odgovoru iz PU Trebinje.

Direktor preduzeća „Komunalno“a.d. Trebinje Milan Mandrapa u telefonskom razgovoru nam je rekao da se nada da će povrijeđeni radnik biti dobro i da će se tek tada oglasiti.

O stepenu povreda sa kojima je S.R. primljen u trebinjsku Bolnicu iz ove ustanove nisu željeli odgovoriti.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Serija: Mućke (R) (12+)

    ''Mućke

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.