ATV saznaje

Paljanin s potjernicom izazvao stravičnu nesreću u Bačkom Petrovcu!

Vozač ”mercedesa” koji je pijan izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću kod Bačkog Petrovca, u kojoj je poginula 38-godišnja žena i povrijeđeno njeno troje djece i suprug, je bjegunac od bh. pravosuđa Tomislav Petrović (36) zvani Tomo iz Pala, saznaje ATV.

Petrović je u Srbiji uhapšen sa lažnim dokumentima Hrvatske, na kojima se nalazila njegova fotografija, ali lažni identitet na ime Ivan Petrović. Zbog toga se u početku sumnjalo da je uhapšeni državljanin Hrvatske, ali je zahvaljujući MUP-u Republike Srpske otkriveno da se radi o lažnom identitetu iza kojeg stoji Tomislav Petrović iz Pala.

Vozač ubica snimljen kako divlja prije nego što je izazvao tragediju

Vozač ubica snimljen kako divlja prije nego što je izazvao tragediju

Petrović godinama važi za bezbjednosno interesantnu osobu i duže vrijeme je u bjekstvu od pravosuđa BiH. Za njim su raspisane potjernice jer se nije odazvao na izdržavanje kazne od 13 mjeseci zatvora koju mu je izrekao Sud BiH u predmetu ”Volan”, za organizovani kriminal u vezi sa krađama vozila.

Nedostupan je i Osnovnom sudu u Sokocu koji je protiv Petrovića potvrdio optužnicu za napad na policaja na Palama u septembru 2022. godine, kada je uhapšen zajedno sa jednim od najtraženijih bjegunaca Еvropske unije Mladenom Samardžijom.

Novi detalji nesreće u kojoj je poginula žena: Džip pripada poznatom biznismenu?

Novi detalji nesreće u kojoj je poginula žena: Džip pripada poznatom biznismenu?

Osim toga osumnjičen je i u okviru akcije ”Spartakus” kojom je obuhvaćeno više osoba osumnjičenih za organizovani kriminal.

Stravična nesreća dogodila se 6. oktobra. U nesreći je poginula 38-godišnja S.J., a povrijeđene su njene kćerka, stare 7, 9 i 10 godina, kao i suprug Ž.J. (36). Istragom je utvrđeno da je vozač u trenutku nesreće vozio sa 1,48 promila alkohola u krvi. Čak je snimljen kako neposredno prije nesreće automobilom krivuda po putu. 

Teška saobraćajka: Majka poginula, tri djevojčice povrijeđene

Teška saobraćajka: Majka poginula, tri djevojčice povrijeđene

Inače, vozilo kojim je Petrović izazvao nesreću je vlasništvo kontroverznog biznismena Vladimir Kovića, koji se dovodio u vezu sa određenim krivičnim djelima.



Pratite nas i putem Vibera