Šamac

Ranio komšinicu tokom proslave rođenja unuka

Šamačka policija uhapsila je B.M. iz Obudovca kod Šamca zbog sumnje da je tokom proslave rođenja unuka pucao iz automatske puške, pri čemu je jednim metkom, pod nerazjašnjenim okolnostima, ranio komšinicu.

Srećom žena nije teže povrijeđena iako je zrno okrznulo po glavi. Sumnja se da se metak prethodno odbio od konstrukciju šatora, ispod kojeg je proslava organizovana.

U PU Bijeljina navode da je B.M. osumnjičen da je počinio krivična djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

”B.M. se sumnjiči da je, na porodičnom slavlju, pucao iz vatrenog oružja, pri čemu je jedno lice zadobilo lakše povrede koje su mu konstatovane u bolnici ”Sveti apostol Luka” u Doboju”, saopšteno je iz PU Bijeljina.

U policiji navode da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, koji je naložio preduzimanje svih potrebenih mjera i radnji u cilju utvrđivanja relevatnih činjenica i okolnosti koji su doveli do ovog događaja. 

”U toku je vršnje uviđaja od strane policijskih službenika Policijske stanice Šamac pod nadzorom  Okružnog javnog tužilatva u Doboju”, navode u policiji.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča

    ''Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.