Dragan Škuletić

Trebinjski advokat ekskluzivno za ATV o otmici - ''Ne osjećam se bezbjedno''

  • Izvor: ATV
  • 28.10.2024. 11:18

Trebinjski advokat Dragan Škuletić, u ekskluzivnoj izjavi za ATV, pričao je o otmici koja se desila u petak.

Kako kaže, u Trebinju se ne osjeća sigurno.

- Ne osjećam se bezbjedno u Trebinju. Radeći svoj posao kao advokat, u situaciji sam da mi se pripisuje da sam ja taj koji pokreće sporove, da upravljam sudstvom, to su toliko apsurdne i besmislene tvrdnje, da to pokazuje jedno stanje svijesti iz kojeg zaista mogu da proisteknu veći problemi - rekao je Škuletić.

Podsjećamo, Škuletića su u petak, automobilom presrela tri muškarca na način da su mu prepriječili put, te bez njegovog odobrenja, ušli u vozilo oštećenog i uz prinudu se vozili s njim određen dio puta.

Kako smo pisali, jedna osoba je uhapšena zbog krivičnog djela "otmica", dok se za dva lica još traga.

- Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 25. oktobra 2024. godine, Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju predali lice inicijala M.K. iz Trebinja koje je istog dana lišeno slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Otmica“ iz člana 142. Krivičnog zakonika Republike Srpske - navodi se u saopštenju policije.

Uz lice je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnesen i Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu. 

Zbog otmice trebinjskog advokata uhapšena jedna osoba, za dvije se traga

Zbog otmice trebinjskog advokata uhapšena jedna osoba, za dvije se traga

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju nastavljaju dalji rad na identifikaciji druga dva lica koja su učestvovala u izvršenju krivičnog djela.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: