Bijeljina

Lazić: Potrebna jednaka ulaganja u sve dijelove grada

  • Izvor: SRNA
  • 19.09.2024. 21:40

Ravnomjerna ulaganja iz gradskog budžeta u sve dijelove grada prioritet su kada je riječ o razvoju Bijeljine, jer građani pune budžet i treba da osjete boljitak svako u svojoj mjesnoj zajednici, poručio je kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajlo Lazić.

Lazić je danas sa kandidatima SNSD-a za odbornike u Skupštini grada posjetio gradske mjesne zajednice Ledinci, Dašnica i Intergaj, gdje su razgovarali sa građanima o planovima za naredni period, ali i prioritetnim pitanjima koje treba riješiti u ovim dijelovima grada, saopšteno je iz SNSD-a Bijeljina.

"Dok je u medicini cilj spasiti život, u politici sam sebi postavio glavni cilj da unaprijedim kvalitet života stanovnika Semberije, i u gradu i u selu", rekao je Lazić.

On je napomenuo da je Bijeljina drugi grad po veličini u Republici Srpskoj, sa više od 100.000 stanovnika i da postoji mnogo stvari koje se mogu unaprijediti.

"Jedan od prioriteta je svakako ravnomjeran razvoj svih dijelova grada i tome ćemo biti posvećeni u narednom periodu. Mjesna zajednica Dašnica je dobar primjer za to jer je, zahvaljujući rekonstrukciji kanala i ulaganjima, ovaj dio grada postao novo gradsko jezgro i omiljeno mjesto mnogih Bijeljinaca", naveo je Lazić.

Prema njegovim riječima, svaka mjesna zajednica u Bijeljini ima neku svoju specifičnost i potencijal.

"Planiramo da realizujemo mnogo takvih projekata u svim dijelovima grada, od kojih će svi građani osjetiti konkretne efekte, u svom komšiluku", dodao je Lazić.

Pratite nas i putem Vibera