Kandidat SNSD-a

Lazić: Prioritet unapređenje života građana

  • 24.09.2024. 15:50

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajlo Lazić izjavio je na skupu u mjesnoj zajednici Dašnica da je unapređenje života građana njegov prioritet.

"U narednom periodu planiramo iskoristiti potencijale koje imaju svi dijelovi grada, ali prioritet novog gradskog rukovodstva biće rješavanje gorućih pitanja kako bismo unaprijedili život građana Bijeljine", poručio je Lazić.

Skupu je prisustvovalo skoro 200 stanovnika ove mjesne zajednice, koji su imali priliku da se upoznaju sa planovima i programima SNSD-a čiji je cilj unapređenje infrastrukture i rješavanje problema koji muče građane, kao što je veliko zagađenje, saopšteno je iz Gradskog odbora stranke.

"Jedna od ključnih stvari za koje se zalažemo su ravnomjerna ulaganja iz gradskog budžeta u sve dijelove grada, jer građani su ti koji pune budžet i treba da osjete boljitak svako u svojoj mjesnoj zajednici, svako u svom komšiluku", rekao je Lazić.

Nosilac odborničke liste SNSD u Bijeljini Bojan Savić rekao je na skupu da više nema vremena za gubljenje i da građani traže realne stvari koje se, uz sadašnji budžet Bijeljine i odgovoran pristup, mogu riješiti za nekoliko mjeseci ili do godinu ili dvije.

"Imamo cijeli set mjera koje će u naredne četiri godine realizovati vrijedan i ozbiljan tim", poručio je Savić.

Kandidat za odbornika Tatjana Perić koja živi u naselju Dašnica istakla je da je fokus njenog rada na pitanjima koja se tiču svakodnevnog života građana, od proširenja saobraćajnica, do boljeg uređenja komunalne infrastrukture i rješavanje pitanja Gradske toplane koja je među najvećim zagađivačima u ovoj mjesnoj zajednici i cijelom gradu.

Pratite nas i putem Vibera