Lokalni izbori

Trivić: Preuzimam odgovornost

  • Izvor: ATV
  • 06.10.2024. 21:28

Kandidat Narodnog fronta za gradonačelnika Banjaluke Jelena Trivić izjavila je da preuzima punu odgovornost za poraz u Banjaluci i da će se rezultati analizirati u stranci.

"Ono što smo govorili i prezentovali, negdje nije prepoznato kod većinskog dijela Banjaluke. Prihvatam lično tu odgovornost na sebe u smislu vođenja kampanje. Ne želim da se sklonim. Zalažem se za isto za šta smo se zalagali. Možda je to bilo surovo, možda je građanima bilo neprihvatljivo, ali će građani nakon ove četiri godine vidjeti jesu li izabrali dobro. Ovo nije za mene kraj, ni za Narodni front. Koliko god ljudi ima u Banjaluci koji su nam pružili podršku, a i onima koji nisu, zahvaljujem se", rekla je Trivićka.

Ona je poručila da će nastaviti borbu protiv režima, simbioze i kriminala u Republici Srpskoj.

"Ostajemo istrajni na stajalištima borbe protiv korupcije i kriminala, a što možda i nismo na najbolji način prezentovali građanima Banjaluke. Možda smo prezentovali preoštro ili pregrubu. Iznosili smo istinu, ništa slagali nismo. Uslovi su bili neravnopravni, ali ovo nije izgovor za ovakav rezultat. Očekivali smo mnogo više, analiziraćemo sve u štabu", rekla je Trivić i poručila da od svoje borbe ne odustaje i da su ovo prvi izbori za stranku, a politika je često maraton, a ne birka za jedan dan.

Pratite nas i putem Vibera