14.06.2025
04:00
Ако хљеб остављате на кухињском пулту, у фиоци или кутији за хљеб и још га држите у пластичној кеси – одмах да вам кажемо, то никако није добра идеја.
Хљеб у кеси ће се осушити, док када је кутији постоји могућност да се развије буђ.
Најбоље рјешење, колико год вам можда блесаво звучало, јесте да ставите хљеб у замрзивач, пише Ствар укуса.
Овако ћете увијек имати свежу векну, а можете је одмрзнути на два начина:
1. Ако вам треба одмах, извадите залеђени хљеб, ставите га у алуминијумску фолију и загријте у рерни.
2. Ако желите свјеж хљеб за ујутро, извадите га пред спавање и ставите на чисту кухињску крпу да се преко ноћи лагано отапа. Ујутро ће укус бити као да сте га тек купили у пекари.
Најновије
Најчитаније
09
23
09
16
09
11
08
56
08
52
Тренутно на програму
6:00
АТВ вијести
информативни програм вијести
6:45
Вјежбајте са Лидијом (Р)
лајфстајл
6:55
АТВ јутро
јутарњи програм
9:00
Крваво цвијеће С02 ЕП 175 (Р, 12+)
серијски програм
9:55
Телетрговина
телетрговина
10:10
Од јутра до сутра ЕП 33 (12+)
серијски програм
10:55
Телетрговина
телетрговина