Сезона у Грчкој још није званично почела, али многи увелико гледају цијене аранжмана. Поред тога, интересују их и цијене омиљене хране готово свих туриста - гироса у угоститељским објектима.
Цијена гироса пре почетка сезоне износи у угоститељским објектима од три од 4,5 евра, док порција кошта 10 евра. Један Србин је на друштвеним мрежама објавио цјеновник из угоститељског објекта у Пефкохорију.
- Гирос - 4,5 евра, порција 10 евра
- Сувлаки (свињетина) - 4,5 евра, порција 10 евра
- Сувлаки (пилетина) - 4,5 евра, порција 10 евра
- Пуњене ћуфте - 5 евра, порција 10 евра
- Пилећи филе - 5 евра, порција 10 евра
- Хот дог - 2,4 евра
Пица кошта од 6 до 12 евра, за роштиљ је потребно издвојити 14 евра. Што се тиче пића, фрапе је између 3 и 4 евра, као и капућино, док је "домаћа" кафа (Грчка) 3 евра.