Будимо хумани

Славици Лајић из Градишке потребна помоћ

  • Извор: Глас Српске
  • 22.10.2024. 13:33

Хуманитарна акција за помоћ Славици Лајић из Градишке која болује од улцерозног колитиса организована је прије годину дана.

У акцији је прикупљен новац за операцију која је обављена у Бања Луци на Универзитетско – клиничком центру Републике Српске.

У процесу опоравка од ове операције Славици се рана инфицирала и подручје око ране захватила бактерија. 

Она је тренутно хоспитализована у Болници Градишка гдје се љекари боре да јој санирају рану, а након тога очекује је још једна операција због ове инфекције.

Славица је самохрана мајка и незапослена, тренутно због здравственог стања није у могућности да обезбједи новац за даље лијечење.

Позивамо привредне субјекте, суграђане и све хумане људе да заједно помогнемо Славици да настави лијечење и вратимо осмијех на њено лице. Сви који могу и желе да помогну средства могу уплатити на име Славица Лајић на жиро рачун код НЛБ Развојне банке на број : 562 – 010 – 81323958 – 09.

Заједно можемо све, јер добро се добрим враћа.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.