Хапшење

Добојлија сјекиром насрнуо на полицајце

  • Извор: АТВ
  • 02.09.2024. 10:56

Добојлија С.П. ухапшен је због сумње да је сјекиром насрнуо на полицајце, а једног од њих је чак посјекао оштрицом и нанио му лакше повреде.

Како незванично сазнајемо С.П. је сјекиром замахнуо према глави једног полицајца, који је успио да избјегне ударац, али га је осумњичени посјекао приликом хапшења. Након хапшења је утврђено да је С.П. био под дејством алкохола, а био је позитиван и на дрогу ”амфетамин”.

У ПУ Добој наводе да се напад догодио 30. августа у околини Добоја, а С.П. је осумњичен за да је починио кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

”За С.П. постоји основ сумње да је подесним предметом – сјекиром напао на полицијске службенике приликом поступања по пријави, приликом чега је један полицијски службеник задобио лаке тјелесне повреде”, саопштено је из ПУ Добој.

Додају да је алкотестирањем код осумњиченог утврђено присуство алкохола у организму од 1,32 g/kg.

”Извршено је и тестирање наведеног лица на присуство дрога у организму те је утврђено ја да је позитиван на ”амфетамин". Након криминалистичке обраде осумњичени је предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Добоју”, наводе у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:05 Филм

    ''''Филм

  • 00:15 Ноћни програм

    Ноћни програм