Драган Јелача

Осумњичени за убиство у Бањалуци одраније познат полицији

Драган Јелача из Бањалуке, који је ухапшен због сумње да је учествовао у убиству Саше Кисина, познат је као вишеструки преступник, а у новембру 2019. године био је главни свједок убиства Бруне Ролда који је попут Кисина брутално убијен у напуштеној кући у центру Бањалуке.

За злочин су осуђени Раде Дрљача на 15 година затвора, док су Слободан Крнетић и Борис Зорић добили осам, односно четири године затвора.

Јелача је стари зналац полиције, који је на десетине пута привођен и саслушаван. 

Мушкарац претучен насмрт у Бањалуци, ухапшено троје осумњичених

Мушкарац претучен насмрт у Бањалуци, ухапшено троје осумњичених

Они су сви заједно три дана пили алкохол, мешајући га са таблетама, што је на крају довело до свађе око места за спавање и убиства Ролда 25. новембра. Пијанци је присуствовао и Јелача, који је у целом случају добио статус сведока.

Јелача је хапшен и у акцији "Клуб" због сумње да је заједно са М.М. наводио малољетнице на проституцију. Жртве су биле махом штићенице Дома за дјецу и омладину без родитељског старања "Рада Врањешевић" из Бањалуке.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм