Муамер Драпић

Отац дјевојчице преминуле након посјете стоматологу: Зуб није вађен

  • Извор: Телеграф
  • 16.10.2024. 15:54

Муамер Драпић, отац Џејле Драпић (16) која је несрећно преминула усљед компликација након стоматолошке интервенције у једној приватној ординацији у Сарајеву, огласио се за "Телеграф.рс" и испричао шта се заправо догодило његовој кћерки.

Он за поменути портал демантује да је младој Џејли био извађен зуб. Муамер је рекао да је његова 16-годишња кћерка преминула, како каже, усљед неадекватног лијечења од стране зубара који јој је поправио зуб, ставио јој лијек и дао антибиотик, али се њено стање искомпликовало убрзо након интервенције.

"То је доктор Х. М, али су дали погрешну информацију да је дјетету извађен зуб, па да су усљед тога услиједиле компликације... Не, да јој је извађен зуб не би до тога дошло", рекао је Муамер.

Језив злочин код хрватске границе: Двогодишњег сина убио пиштољем за свиње

Језив злочин код хрватске границе: Двогодишњег сина убио пиштољем за свиње

Потом је објаснио шта се тачно догодило.

"Затворио јој је покварен зуб и рекао 'то ће бити у реду', дао јој неки антибиотик. Па јој је отворио зуб и рекао да ставља хладне облоге и да ће то бити у реду. Заказао јој је третман за девет дана", додаје ожалошћени отац.

Нико није слутио да Џејла неће доживјети да оде на контролу.

Каже да је Џејла код зубара отишла 30. септембра, а у болницу је примљена два дана касније, тачније 2. октобра.

Истиче да је већ дан након пријема у болницу имала прву операцију, а затим и другу...

"Џејла је 3. октобра имала прву операцију, гдје јој је санирано то жариште, одакле је све кренуло", каже нам отац и додаје да за његову кћерку није било спаса.

Да ли се једно предвиђање Нострадамуса за 2024. годину већ обистинило

Да ли се једно предвиђање Нострадамуса за 2024. годину већ обистинило

"Већ је отишло на срце...", тужно додаје.

"Од неадекватног стоматолошког лијечења добила је апсцес који јој се слио у плућа, отишао на срце. Имала је двије операције и на крају је била заражена са три бактерије", прича отац Џејле Драпић.

Истиче и да је био у комуникацији са зубаром који је вршио интервенцију, али због цијеле ситуације и истраге није желио да нам открије више детаља.

О цијелом случају обавијештено је Тужилаштво Кантона Сарајево, које је покренуло истрагу како би утврдило околности које су довеле до овог трагичног исхода.

Подсјетимо, готова је обдукција, али резултати још нису познати.

Пратите нас и путем Вибера