Ухапшени осумњичени

Отац и син крвнички претучени на дјечијем рођендану, један преминуо

  • Извор: Курир
  • 03.10.2024. 13:48

Припадници МУП-а Србије ухапсили су Сашу К, Сашу Ј. и Милована Ј, иначе тројицу бјегунаца који се сумњиче да су 29. маја у аустријском граду Фезендорфу, западно од Беча, брутално претукли земљаке Златомира Ј. (66) и његовог сина Златана Ј. (29).

Они су, подсјетимо, након жустре расправе на једном дјечијем рођендану, како се сумња, насрнули на оца и сина, тукли их и рукама и ногама, да би старији човјек усљед задобијених повреда послије неколико дана преминуо у болници.

Српска полиција је у сарадњи са колегама из Аустрије, интензивно трагала за осумњиченима за ово немилосрдно убиство, а тројици осумњичених су прије неколико дана лисице стављене у Ваљеву, њиховом родном граду. Ухапшени су послије четири мјесеца скривања од аустријске полиције.

Џиновски инсект сије страх по Европи: Преноси смртоносни вирус

Џиновски инсект сије страх по Европи: Преноси смртоносни вирус

"Саша К, Саша Ј. и Милован Ј. четири мјесеца налазили су се у бјекству, а сумња се да су одмах након туче напустили Аустрију гдје се кривично дјело догодило. Чланови породице покојног човјека, који су такође из Ваљева, раније су причали да осумњичене виђају у овом српском граду, те да им није нимало пријатно због тога", наводи извор.

Како пише "Хојте", јуче ујутру, српска полиција је дошла до мјеста гдје су тројица осумњичених притајили у посљедње вријеме, након чега су им стављене лисице на руке.

Подсјећања ради, пре туче која је довела до смртног исхода једног од учесника, дошло је до краће свађе, а као мотив напада наводи се то што се наводно Златан Ј. забављао са кћерком Саше Ј. и који то није одобравао.

Мјесец од троструког убиства у Санском Мосту: Монструм остаје иза решетака

Мјесец од троструког убиства у Санском Мосту: Монструм остаје иза решетака

"Та веза је била разлог због које је дуго времена између двије породице постојала нетрпељивост. И раније је било инцидената, али све је кулминирало крајем маја када су се Златомир и Златан на прослави дјечијег рођендана сусрели са Сашом и његовим сином Милованом који су били у друштву нећака Саше К", пренијели су аустријски медији ријечи једног од очевидаца, преноси "Курир".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.