Радослав Драгијевић

Отац осумњиченог за убиство Данке изашао из затвора и проговорио за медије

  • Извор: Ало
  • 29.05.2024. 14:21

Радослав Драгијевић, отац првоосумњиченог за убиство Данке Илић (2) изашао је данас из притвора у Зајечару  и огласио се за медије.

Како је истакао, он се тренутно налази у дому у коме је живио некада са синовима и супругом у селу Злот. У свој породични дом, који је прије три мјесеца изгледао потпуно другачије, крочио је сам. И ту сада нема никога...

"Изашао сам јутрос из затвора. Сада сам код куће. Шта да вам кажем, када сам ушао нема никога, умро ми је син, умрла ми жена, син ми у затвору. Како могу да будем", прича кроз сузе.

Како истиче, "држи се некако", али га је све ово веома пореметило.

Џиновска змија уплашила Зорицу у њеном дворишту

Џиновска змија уплашила Зорицу у њеном дворишту

"Не знам шта да мислим, шта да радим. Сједим и размишљам шта се десило. У затвору ми није било лоше, видио сам у пар наврата сина. Њему је тешко, не говори ништа, ко зна шта се њему врзма у глави", прича Радослав и додаје:

"Мора неко да ме одвезе до Бора, да подигнем пензију. Треба да се плати сахрана мог сина, и жене. Нисам ишао на њихов гроб јутрос, рекли су ми да избјегавам неке нарочите контакте. Тада када сам био на сахрани, први пут сам видио гроб свог сина", плачући прича Радослав.

Ствари које су биле изузете на вјештачење, како каже још му нису враћене, преноси "Ало".

"Ствари које су узете из куће још нам нису враћене. Ни моторне тестере, ни ножеви, ципеле. Надам се да ће се све ово коначно завршити. Нико није долазио код мене, бар за сада", каже Радослав.

Ухапшен Албанац: Напао Србина јер не зна албански, псовао му српску мајку

Ухапшен Албанац: Напао Србина јер не зна албански, псовао му српску мајку

Подсјетимо, Данка Илић убијена је 26. марта ове године. За тај злочин су осумњичени Дејан Драгијевић из Злота и Срђан Јанковић из Луке, обојица радници ЈКП "Водовод" Бор, који су у притвору.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.