Истрага

Паук одвезао ”сеат”, власница мјењачнице данима праћена!

Разбојници, који су од власнице мјењачнице отели два милиона марака у бањалучком насељу Лауш, данима су осматрали и обилазили улицу у којој је пљачка почињена, сазнаје АТВ.

Добро упућени извор открива да су надзорне камере још прије пет дана у улици Реље Кнежевића снимиле ”сеат”, пољских регистарских ознака, којим су разбојници након пљачке побјегли.

”Пронађени су снимци који указују да је ”сеат” четири дана заредом долазио у улицу у којој је разбојништво почињено. Очигледно је да су починиоци пратили жртву, како би утврдили њене кретње и навике”, каже извор АТВ-а.

Возило којим су пљачкаши побјегли полиција је синоћ пронашла на паркингу у улици Мајке Јевросима у бањалучком насељу Сунце, о чему је АТВ ексклузивно писао.

Ексклузивно: Пронађен

Ексклузивно: Пронађен "Сеат" којим су побјегли пљачкаши 2 милиона КМ

Возило је било напуштено, а након проналаска полиција је ”чешљала” цијело насеље. Изузимани су снимци с надзорних камера у широј околини, а возило је обезбјеђивала полиција све до јутрос када је пауком превезен у полицијски депо. Возило ће током дана детаљно прегледати форензичари у потрази за могућим траговима.

Како је то изгледало можете погледати у видео прилогу.

Подсјетимо, тројица разбојника јуче су око 16 часова спремили сачекушу власници мјењачнице, те је напали када је са великом количином новца дошла у улицу Реље Кнежевића. На жену је насрнуо један од разбојника и отео јој три торбе у којима се, према незваничним информацијама, налазило око два милиона марака. Разбојници су након тога побјегли и за њима се и даље трага. Након напада на мјесту пљачке је пронађен сузавац.

АТВ доноси детаље велике пљачке у Бањалуци: У три торбе однијели два милиона КМ

АТВ доноси детаље велике пљачке у Бањалуци: У три торбе однијели два милиона КМ



Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:25 Ноћни програм

    Ноћни програм