Сремска Митровица

Пијани возач покосио четворо, па побјегао: Дјевојчица летјела неколико метара

  • Извор: Мондо.рс
  • 23.09.2024. 07:56

У стравичној саобраћајној несрећи у Раденковићу код Сремске Митровице повријеђене су четири особе, од којих двоје дјеце, када их је "голфом" покосио пијани возач Д. Ј. (25) из овог мјеста. Он је побјегао са лица мјеста, али га је километар даље сустигао један возач који је наишао у тренутку несреће.

"Вратио је возача који је изазвао незгоду на лице мјеста и позвао полицију која је убрзо стигла. Био је то Владан Глуваковић, начелник полицијске станице у Богатићу, кога познајем и видио сам га на мјесту несреће гдје сам дошао када сам чуо да се догодило", рекао је мјештанин С. Д.

Несрећа се догодила када је Д. Ј. изгубио контролу и са коловоза скренуо на бетонски плато испред сеоске продавнице. Најприје је покосио бициклисту који је у корпици возио двогодишње дијете, а потом и два пјешака, једну жену и њену малољетну кћерку.

Очевидац описао детаље стравичне несреће у којој је погинуло три дјеце: Ауто је био спљоштен

Очевидац описао детаље стравичне несреће у којој је погинуло три дјеце: Ауто је био спљоштен

"Дјевојчица коју је отац возио на бициклу је од ударца испала из корпице и летјела неколико метара. Пала је на сред пута гдје је лежала без свијести. Остали повријеђени су на бетону испред продавнице запомагали. Један мјештанин их је све покупио у ауто и одвезао у болницу, а након тога је стигла и екипа хитне помоћи", испричао је очевидац несреће.

Возио са 2,07 промила алкохола, срећом нико није погинуо. На срећу, нико од повријеђених није животно угрожен. Како се незванично сазнаје, Д. Ј. је управљао аутомобилом са 2,07 промила алкохола у крви.

Данас је црно слово: Славе се Божје мученице, вјерује се да једно треба избјегавати

Данас је црно слово: Славе се Божје мученице, вјерује се да једно треба избјегавати

Он је ухапшен и одређено му је полицијско задржавање до 48 часова и уз кривичну пријаву биће приведен основном јавном тужиоцу у Сремској Митровици.

(Блиц)

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.