Бијељина

Потврђена оптужница против мушкарца који је дјевојчицу наговарао на блуд: Није знао да су иза профила истражиоци

  • 14.10.2024. 16:22

Бијељински Основни суд потврдио је оптужницу против Џ.Х. која га терети да је седам мјесеци путем друштвених мрежа слао порнографски садржај на профил тринаестогодишњег д‌јетета.

Оптужницу против њега подигло је Окружно јавно тужилаштво Бијељина и на терет му је стављено кривично д‌јело упознавање д‌јеце са порнографијом.

Међутим, оно што оптужени није знао иза профила д‌јетета били су прикривени истражиоци који су истраживали педофилију на интернету.

Отац признао полицији да је убио малу Сару (10) након што је побјегао из земље: ''Легално сам је казнио''

Отац признао полицији да је убио малу Сару (10) након што је побјегао из земље: ''Легално сам је казнио''

– Џ. Х. је оптужен да је од маја 2022. године, па до јануара 2023. године на друштвеној мрежи Фејсбук и Инстаграм контактирао профиле који су креирани од стране прикриваних истражилаца са легендама сличним профилима д‌јеце са подручја града Бијељине.  Оптужени је тако са профилом који је креиран као профил д‌јевојчице узраста од 13 година, комуницирао на сексуално експлицитан начин, слао експлицитне порнографске фотографије, фотографишући и шаљући свој полни орган, шаљући снимке на којима се самозадовољава – стоји у оптужници.

Наводи се да је оптужени у разговорима мислећи да се ради о д‌јетету узраста 13 година од њега тражио и наговарао га да се фотографише на сексуално експлицитан начин и да му се таква фотографија пошаље, пише Глас.

Како се наводи у оптужници оптужени је био је свјестан да се дописујете са д‌јететом од 13 година.

– Приликом комуникације више пута му је поновљено да се дописује са д‌јететом које има 13 година. Дакле, д‌јетету млађем од петнаест година приказао посредством компјутерске мреже слике и аудио-визуелни материјал порнографске садржине, чиме је починио кривично д‌јело упознавање д‌јеце са порнографијом – наводи се у оптужници.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.