Језив призор

Тешка несрећа у Србији: Познат идентитет тинејџера (18) који је погинуо, очевици описују детаље ужаса

  • Извор: Блиц
  • 02.10.2024. 13:40

У тешкој саобраћајној несрећи на путу између Новог Сада и Инђије у којој је јутрос повријеђено 36 људи, живот је изгубио Н.Ш. (18) из насеља Банстол у Мјесној заједници Марадик.

Како сазнаје Блиц, он је управљао аутомобилом који се закуцао у аутобус пун путника са пробном возачком дозволом и кретао се у смјеру Инђије.

– Није то била никаква насилничка вожња. Не знам шта се тачно догодило. Све се десило док смо се мимоилазили. Од‌једном смо вид‌јели аутомобил како скреће у нашу траку. Возач је пробао да га избјегне, скренуо је нагло десно али није успио да избјегне директан судар са, како смо касније сазнали, момком који је управљао аутомобилом – прича за Блиц један од путника у аутобусу.

Нови језиви снимак са мјеста трагичног судара аута и ђачког аутобуса

Нови језиви снимак са мјеста трагичног судара аута и ђачког аутобуса

Каже да је настао општи хаос када се аутобус преврнуо и да су се путници скроз испретумбали једни преко других.

– Сјећам се само ударца и како смо се разлетјели по аутобусу. Затим запомагање и следеће чега се сјећам је да сам у колима Хитне помоћи. Ужасна трагедија. Изгубљен је један млади живот. Момак је вјероватно заспао за воланом и скренуо у нашу траку. Немам друго објашњење а како је силовит био судар на сву срећу да није још неко настрадао – прича саговорник.

На путу су видљиви трагови крви, а у јарку дијелови возила који су одваљени са аутомобила и аутобуса који су учествовали у удесу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.