Саобраћајна незгода

Тежак удес возача из БиХ, штета већа од 120.000 КМ

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 14.01.2024. 10:13

Возач шлепера из Босне и Херецеговине (30) је, под још неразјашњеним околностима, доживио тежак удес у близини њемачког Гребенштета када му се камион проклизао, усљед чега је дошло до превратања.

До удеса је дошло нешто послије 13 сати, а шлепер је сатима био попријечен на путу између Грабенштата и Бергена, а саобраћај на путу А8 је био потпуно обустављен и ниједан ауто сатима није могао да прође у правцу Салцбурга.

Возач је, према писању њемачких медија, неповријеђен, али је у више наврата прегледан од стране медицинских екипа, преноси црна-хроника.инфо

На сву срећу, возачи који су ишли иза њега пратили су слијед догађаја и на вријеме су успјели да закоче, тако да није било никакве ланчане реакције.

Њемачки медији преносе да је возач превозио огромне ролне папира тежине више од 10 тона.

Сам призор на путу је био прилично страшан, али на крају се испоставило да је причињена само материјална штета. Наиме, на камиону је штета око 100.000 КМ, а на саобраћајној сигнализацији и пробијеним банкинама око 20.000 КМ.

На терен су одмах изашли све спасилачке службе и ватрогасци, који су дежурали да не би дошло до запаљења шлепера, с обзиром да је превозио папир.

Колона возила је у једном моменту преусмјерена на алтернативни правац, а акција расчишћавања терена завршена је тек прије сат времена.


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:25 Ноћни програм

    Ноћни програм