Друго данас

У Јабланици пронађено још једно тијело

  • Извор: н1инфо.ба
  • 12.10.2024. 18:09

На подручју Доње Јабланице данас је пронађено тијело још једне особе која је страдала у стравичним поплавама које су погодиле ово подручје прије неколико дана.

Ова информација потврђена је за Н1 из Цивилне заштите Опћине Јабланица који су се позвали на изворе из полиције.

У међувремену је и Влада Херцеговачко-неретванског кантона ту информацију потврдила у свом дневном билтену наводећи да је јутрос једна особа пронађена код Коњица (Бутуровић Поље) што је и објављено те да је након тога још једно тијело жртве пронађено у Јабланици (Доња Јабланица).

Познато здравствено стање Камале Харис

Познато здравствено стање Камале Харис

“Током данашњег дана мјеродавне су службе, уз потврду чланова обитељи, успјели идентифицирати и тијело које се протеклих дана водило као НН, а ријеч је о једној од несталих особа с подручја Јабланице”, истакли су из Владе ХНК.

Према службеним подацима из МУП-а Херцеговачко-неретванске жупаније, број потврђених смртно страдалих особа на поплавом погођеним подручјима ХНЖ-а сада износи 22 мртвих. Од укупнога броја смртно страдалих, осамнаест је особа из Јабланице, четири из Коњица. Активна је потрага за још двије нестале особе, једном из Коњица, једном из Јабланице.

Самохрана мајка, лијечила се од карцинома: Ово је пјевачица коју је претукао муж

Самохрана мајка, лијечила се од карцинома: Ово је пјевачица коју је претукао муж


Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Европске микродржаве

    У документарном програму Европске микродржаве овај пут доносимо нешто више информација о држави Андори.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 22:00 Серија: Немирни (16+)

    'Српска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића "Један погрешан корак", а режирао је Дарко Николић

  • 23:00 Ноћни програм

    Ноћни програм