Предсједник КСС има јасан циљ

Небојша Човић открио шта је приоритет српске кошарке

  • 24.10.2024. 19:29

Предсједник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић изјавио је да ће приоритет у наредном периоду бити рад са млађим категоријама.

Човић је присуствовао промоцији мушке Јуниорске лиге Србије и женске и мушке Кадетске лиге Србије, која је одржана у Београдској арени.

Присуствовали су и потпредсједница за женску кошарку Ана Јоковић, потпредсједник за мушку кошарку Ненад Крстић, потпредсједник за финансије и маркетинг Филип Сунтурлић и генерални секретар Златко Болић.

– Велики приоритет ће нам бити млађе селекције, са овако великом и значајном промоцијом почињемо Женску и Мушку јединствену кадетску лигу и Јединствену јуниорску лигу. Јако је важно да схватите да су сви наши велики играчи прошли кроз ове лиге, мислим да можемо да их подигнемо на још виши ниво, да их ојачамо и реконструишемо квалификације које можда нису биле тако добре. Направићемо мало бољи систем у договору са вашим клубовима, који треба да нам дају иницијативу и идеје, па ћемо их заједно сложити и припремити за сљедећу сезону – рекао је Човић и додао:

– Такође мислим да има великог простора да Куп Радивој Кораћ освјежимо са јуниорским и кадетским селекцијама, као и Куп Милан Цига Васојевић у женској конкуренцији”, додао је предсједник КСС.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    'Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:00 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:15 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)