Српски кошаркаш

Никола Јокић се појавио с новим имиџом у НБА

  • Извор: Мондо.рс
  • 27.09.2024. 07:52

Српски кошаркаш Никола Јокић вратио се у Сједињене Америчке Државе након бурног љета са репрезентацијом Србије током ког је освојио бронзану медаљу на Олимпијским играма. Током турнира у Паризу, Јокић је имао нови имиџ, представио је свијету "брадицу" која је постајала све гушћа и гушћа како је такмичење одмицало и на крају је одлучио да је задржи...

Они који нису пратили Олимпијске игре, а нажалост их је много у САД, могли су да виде да се Никола Јокић пред почетак нове сезоне у Денверу појавио са још већом брадом. Одмах је то привукло пажњу свих присутних на конференцији за медије и било је само питање тренутка када ће се неко од новинара усудити Јокића да пита за нови имиџ. Испоставило се да је био спреман да прича о томе јер је и њему јасно колико је свима необично када га виде са брадом.

"Никола, једна ствар која се промијенила је да имаш јаку браду. Или брадицу. Планираш ли да је задржиш и свиђа ли ти се тај више застрашујући изглед?", гласило је новинарско питање на које се Јокић насмејао: "Треба ми још комплимената! Више комплимената... Брада је ту да уплашим противнике, а мислим да ће ускоро нестати".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: