Кандидат СНСД-а и коалиције за градоначелника

Ћурић: Очекујем да побиједи бољи и наставак развоја Требиња

  • Извор: АТВ
  • 06.10.2024. 19:30

Кандидат СНСД-а и коалиције за градоначелника Требиња Мирко Ћурић изјавио је да очекује да побиједи бољи и настави да развија Требиње.

"Сматрамо да је Требиње напредовало у посљедње вријеме и управо сходно данашњем дану, не желим претјерано да причам, али сматрам да треба да буде напредак у свим општинана у Републици Српској", рекао је Ћурић новинарима прије гласања у Основној школи "Свети Василије Острошки и Тврдошки" у Требињу.

Ћурић је рекао да период од 30 дана кампање прошао у најбољем могућем реду.

"С обзиром на то да је данас изборна тишина, желим да кажем управо то, да ћутимо и радимо и да наставимо у наредном периоду да радимо. Од приче, од оговарања Требиње нема ништа, него управо хоћемо да дјела остају иза нас", рекао је Ћурић.

Он је истакао да сви који желе да раде требају да буду укључени да се иде напријед ка бољитку Требиња и Републике Српске, те захвалио свима за подршку.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.